Το Athlisis υπερήφανος χρυσός χορηγός του 17ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Διατροφής και Διαιτολογίας

Ως εταιρεία που αγαπά το επάγγελμα του Διαιτολόγου και ως και οι ίδιοι επαγγελματίες Διαιτολόγοι-Διατροφολόγοι δεν θα μπορούσαμε να μην στηρίξουμε το μεγαλύτερο γεγονός του έτους για την επιστήμη της Διαιτολογίας.

Παρευρεθήκαμε λοιπόν υπερήφανα ως χρυσοί χορηγοί στον εντυπωσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2023 για ένα τριήμερο γεμάτο γνωριμίες, συζητήσεις και γνώση.

Εκεί είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε αξιόλογους συναδέλφους Διαιτολόγους, να συζητήσουμε μαζί τους για τα προβλήματα και τις ανάγκες της καθημερινής διαιτητικής πράξης και να τους παρουσιάσουμε τις αμέτρητες δυνατότητες του επιστημονικού λογισμικού μας.

Παραδώσαμε δύο ομιλίες, στις οποίες αναλύσαμε τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ένας επαγγελματίας Διαιτολόγος-Διατροφολόγος στην καθημερινή διαιτολογική πρακτική καθώς και για το πώς μπορούν τα σύγχρονα συστήματα του λογισμικού Athlisis να χρησιμοποιηθούν για να αναβαθμίσουν ουσιαστικά τη δουλειά του Διατροφολόγου στη σύνταξη πολύπλοκων διαιτολογίων και σε πολλές ακόμη προκλήσεις.

Η ανταπόκριση της Διαιτολογικής κοινότητας ήταν παραπάνω από καλή και το feedback που λάβαμε εξαιρετικά χρήσιμο για να συνεχίσουμε να δημιουργούμε καινοτομίες που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα του επαγγελματία Διατροφολόγου και των υπηρεσιών που παρέχει και που θα εξελίξουν την επιστήμη της Διαιτολογίας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Οργανωτική επιτροπή του Πανελλήνιο Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων για την όμορφη διοργάνωση αλλά και τους φοιτητές του Συλλόγου για την καθοριστική συμβολή τους!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να εκφράσουμε στην @edl.services , την εταιρεία digital marketing που, όπως κάθε φορά, μας στηρίζει παρέχοντάς μας τα καλύτερα marketing tips και στέκεται δίπλα μας σε κάθε μας βήμα.

Το Athlisis είναι και θα παραμείνει για πάντα δίπλα στον επαγγελματία Διατροφολόγο προσφέροντας του τεχνολογίες και μέσα που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της δουλειάς του και θα συνεχίσει να το αποδεικνύει με μεγάλες πράξεις.

Είμαστε το λογισμικό που πράττει, καινοτομεί και βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία!

Με εκτίμηση και σεβασμό,

ATHLISIS.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;