Όλα όσα θα ήθελες να γνωρίζεις πριν, κατά τη διάρκεια και έπειτα από την αγορά του Λογισμικού Athlisis

Πολλοί επαγγελματίες Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι στρέφονται στην επιλογή του Athlisis. Πρόκειται για λογισμικό από έχει δημιουργηθεί από επίσης Διατροφολόγους και, όντας σε άμεση επαφή με τον κλάδο, δημιουργεί features και καινοτομίες που μπορούν να εκσυγχρονίσουν και να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες τους.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μία πολύτιμη επένδυση, είναι σημαντικό καθένας από αυτούς να γνωρίζει τι ακριβώς πρόκειται να αγοράσει, ποιες οι προοπτικές που του παρέχει αλλά και κατά πόσο εύχρηστο θα είναι για τον/ην ίδιο/α.

Για αυτό, παρακάτω θα βρεις ό,τι θα ήθελες να γνωρίζεις σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης του επιστημονικού λογισμικού Athlisis και τις δυνατότητες επιμόρφωσης και εκπαίδευσης μετά από αυτή.

Πριν την αγορά του λογισμικού Athlisis:

Πριν προβείς στην αγορά του Athlisis, μπορείς να εξερευνήσειις τις πολλαπλές δυνατότητές του τόσο διαβάζοντας τα χαρακτηριστικά του στην ιστοσελίδα www.athlisis.com όσο και παρακολουθώντας βίντεο με την εκτενή παρουσίασή του.

Οι δυνατότητες πληροφόρησης σχετικά με το λογισμικό δεν σταματούν εδώ! Εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να προγραμματίσεις online προσωπική παρουσίαση του λογισμικού από υπεύθυνο διαιτολόγο της ομάδας.

Πιστεύουμε πολύ στην ανάπτυξη διαπροσωπικών σχέσεων με τους συνεργάτες μας, καθώς η εμπιστοσύνη αποτελεί τη βάση για εξέλιξη και επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της αγοράς:

Η διαδικασία αγοράς του λογισμικού είναι ιδιαίτερα απλή. Μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω του συστήματος που υπάρχει στην ιστοσελίδα είτε με απευθείας καταβολή του ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας, τον οποίο ύστερα από συνεννόηση στέλνουμε με email (info@athlisis.com).

Πρόκειται για ποσό με το οποίο εξασφαλίζεις την απόκτηση του λογισμικού, μελλοντικές αναβαθμίσεις χωρίς επιπλέον χρέωση, τεχνική υποστήριξη και άλλα εργαλεία διευκόλυνσης της διαιτολογικής πρακτικής. Αυτό μπορεί να καλυφθεί είτε συνολικά είτε σε δόσεις.

Αφού λοιπόν πραγματοποιηθεί η εγγραφή και η κάλυψη του κόστους, εντός μίας εργάσιμης μέρας έχεις τον προσωπικό σου λογαριασμό Athlisis και ό,τι αυτός περιλαμβάνει.

Ύστερα από την απόκτηση του λογισμικού:

Προκειμένου να εκπαιδευτείς σχετικά με το λογισμικό και να αξιοποιήσεις όλες τις δυνατότητές του, έχουν δημιουργηθεί αναλυτικά εκπαιδευτικά βίντεο εκμάθησης και ορθής χρήσης του. Μετά την παρακολούθησή τους, υπάρχει και η δυνατότητα προσωπικού live training με διαιτολόγο του Athlisis για εκτενέστερη επεξήγηση των features και μεγαλύτερη εξοικείωση με το περιβάλλον του λογισμικού.

Σε όλα τα στάδια, η προσωπική υποστήριξη σε κάθε επαγγελματία Διατροφολόγο που θέλει να γίνει μέρος της “κοινότητάς” μας, αποτελεί κύριό μας μέλημα.

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο σε κάθε επαγγελματικό σου βήμα στον τομέας της διατροφής.

λογισμικόδιατροφής #λογισμικόδιατροφολόγων #λογισμικόδιαιτολόγων #επιστημονικόλογισμικόathlisis #εταιρείαανάπτυξηςλογισμικού #πρόγραμμαδιατροφής #τολογισμικότωνδιατροφολόγων #λογισμικόathlisis

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;