Ο CEO του Athlisis, παρών στο 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πρωτογενούς Φροντίδας

Με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία αναμένουμε την ομιλία του CEO της εταιρείας μας στο 3o Παγκόσμιο Συνέδριο Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής και Φαρμακευτικής Περίθαλψης που θα πραγματοποιηθεί στις 13-14 Νοεμβρίου 2023 στο Ντουμπάι.
Ύστερα από πρόσκλησή που δέχθηκε, ο κ. Βασίλειος Κατσίλας θα θίξει το θέμα των διατροφικών διαταραχών.

Η παρουσία του σε ένα τόσο σπουδαίο παγκόσμιο γεγονός αποτελεί έναν σημαντικό καταλύτη για την κοινοποίηση του λογισμικού Athlisis στον επιστημονικό και επιχειρηματικό χώρο και την περαιτέρω ανάπτυξή του. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας σε ένα διεθνές γεγονός μεγάλης σημασίας.

Ο τίτλος της ομιλίας του κ. Κατσίλα θα είναι “Investigating Nutritional Disorders in Greece: Prevalence and Awareness” και θα έχει ως στόχο την εξέταση του τρόπου με τον οποίο οι διατροφικές διαταραχές επηρεάζουν την υγεία των πολιτών της χώρας μας, καθώς και την ανίχνευση του επιπέδου ευαισθητοποίησης σχετικά με αυτό το πρόβλημα.

Το συνέδριο αυτό αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για εποικοδομητική συζήτηση γύρω από θέματα πρωτογενούς φροντίδας στον τομέα της υγείας, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για τα πιο πρόσφατα επιστημονικά δεδομένα.

Του ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα κάθε επιτυχία στην παρουσίαση της έρευνάς του και περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις και το πολύτιμο feedback του.

Είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας;

Εγγραφείτε στο λογισμικό σας και αποκτήστε άμεσα πρόσβαση. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιαστούν όλες οι δυνατότητες του λογισμικού σε μία προσωπική παρουσίαση.

Η διαιτολογία έχει εκσυγχρονιστεί και οι πελάτες μας αναζητούν σύγχρονες λύσεις. Εσύ, θα παραμείνεις σε πρακτικές του παρελθόντος;